Ga naar hoofdinhoud
Lettergrootte: A- A+ Sitemap
vacature eindredacteur MSkidsweb

Eindredacteur MSkidsweb gezocht (vrijwillig)

MSkidsweb wil kinderen zo duidelijk mogelijk informeren over multiple sclerose. Kinderen die een ouder hebben met MS, of die soms zelf de ziekte hebben. Wil jij je inzetten om voor deze kinderen de informatie te verzorgen die ze zoeken? En vind je het leuk om één of meer taken van de eindredacteur op je te nemen? Dan zoeken wij misschien jou wel!
Lees meer
Muis MSkidsweb 18 jaar

MSkidsweb 18 jaar

Nieuws | Hoera, MSkidsweb is 18 jaar geworden op 30 maart 2023. MuiS is volwassen. Kinderen tot 18 jaar kunnen sinds 2005 terecht op MSkidsweb met allerlei informatie over MS.
Lees meer
kinderen

Stemmingsstoornissen bij ouders met MS

Onderzoek | Stemmingsstoornissen, zoals depressie en angst, komen veel vaker voor bij mensen met MS dan bij de algemene bevolking. Een Italiaanse studie onderzocht factoren die bijdragen aan stemmingsstoornissen bij ouders met MS. Ouderschap kan veeleisend en stressvol zijn, vooral voor mensen met een chronische ziekte als MS.
Lees meer

Zoon

Midden in de nacht word ik wakker van een klein mannetje naast mijn bed. Hij zegt ‘Mama, weet je wie ik ook leuk vind? Het aardvarken.’ ‘Oké….’,  zeg ik, terwijl ik naar mijn wekker zoek. Ondertussen babbelt hij vrolijk verder.
Lees meer

Mijn kind heeft MS

Wij hebben van onze neuroloog begrepen dat het zeer ongebruikelijk is dat kinderen MS krijgen. Maar ons is het overkomen.
Lees meer
Back To Top