skip to Main Content
Lettergrootte: A- A+ Sitemap
Kinderen

Stemmingsstoornissen bij ouders met MS

Onderzoek | Stemmingsstoornissen, zoals depressie en angst, komen veel vaker voor bij mensen met MS dan bij de algemene bevolking. Een Italiaanse studie onderzocht factoren die bijdragen aan stemmingsstoornissen bij ouders met MS. Ouderschap kan veeleisend en stressvol zijn, vooral voor mensen met een chronische ziekte als MS.
Lees Meer

Zoon

Midden in de nacht word ik wakker van een klein mannetje naast mijn bed. Hij zegt ‘Mama, weet je wie ik ook leuk vind? Het aardvarken.’ ‘Oké….’,  zeg ik, terwijl ik naar mijn wekker zoek. Ondertussen babbelt hij vrolijk verder.
Lees Meer

Mijn kind heeft MS

Wij hebben van onze neuroloog begrepen dat het zeer ongebruikelijk is dat kinderen MS krijgen. Maar ons is het overkomen.
Lees Meer
Back To Top