In 2015 zijn MS Zorg Nederland en MSweb een unieke samenwerking aangegaan. MS Zorg Nederland krijgt onder meer ruimte op MSweb om objectieve informatie te plaatsen over de ziekte MS en haar verloop. 

Rapportage enqueteOm de informatie goed te laten aansluiten bij de vraag van de doelgroep, stelden MS Zorg Nederland en MSweb gezamenlijk een digitale vragenlijst op. De doelgroep van deze digitale vragenlijst waren mensen met MS en/of hun naasten. Van 2 tot 22 november 2015 kon je op MSweb deze digitale vragenlijst invullen.

Via een persbericht, via social media (Facebook en Twitter), de website en andere nieuwskanalen van het netwerk van MS Zorg Nederland en MSweb, is een oproep gedaan om de vragenlijst in te vullen.

In deze rapportage staan de uitkomsten van de respondenten in percentages en aantallen. Tevens bevat deze rapportage een aantal letterlijke citaten. De analyse van de antwoorden op de open vragen betreft alleen de opmerkingen die relevant zijn voor de informatieverstrekking door MS Zorg Nederland.
De overige antwoorden op open vragen staan gebundeld in een verslag met signalen voor MSweb.

>> Rapportage enquete MS Zorg Nederland / MSweb

Ook op een ander vlak werken MS Zorg Nederland en MSweb samen. Op het MSweb forum krijgen onze bezoekers de mogelijkheid een zorgvraag voor te leggen aan zorgprofessionals.
Deze zorgprofessionals zijn aangesloten bij MS Zorg Nederland, een unieke samenwerking van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.