skip to Main Content

Bijeenkomsten

Voorlopig geen bijeenkomsten

In verband met de uitbraak van het COVID-19 virus zullen er voorlopig geen fysieke bijeenkomsten zijn. Sommige clubs en organisaties zullen dit vervangen met online meetings. Hou de website in de gaten!

Regio Brabant: geslaagde MS-avond

MS Zorg Nederland organiseerde samen met de afdeling Brabant Zuid-Oost van de MS Vereniging Nederland op donderdag 11 mei een informatieavond in het Catharina ziekenhuis van Eindhoven.

Zwemmen in de Hoogstraat, Utrecht

Revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht heeft plaats voor nieuwe deelnemers op de woensdag avond voor therapeutisch zwemmen onder professionele leiding.
MS Vereniging Nederland Logo

Bijeenkomsten MS Vereniging e.a.

Overal in Nederland organiseren de 21 regionale werkgroepen van de MS Vereniging activiteiten voor mensen met MS en direct betrokkenen. Bekijk de Aktiviteitenkalender op het Forum voor data.

Zwemmen in Diemen, bad zonder obstakels

Zwemmen in het 'AGO Zwembad' op medisch advies. Zowel op maandag, dinsdag en donderdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur als op maandag en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Lekker warm water: 33 graden!
Train Je Familie Ook In Het In Acht Nemen Van Voldoende Rust

Gehandicapten Sportclub Groningen

De Gehandicapten Sportclub Groningen is een vereniging voor aangepast sporten. Bij G.S.G kan iedereen met een lichamelijke of visuele beperking terecht voor een gezellig en sportief uurtje voor vier verschillende sporten.
Back To Top