Ga naar hoofdinhoud
Lettergrootte: A- A+ Sitemap

Ik las een interessant bericht op msweb.nl. Hoe kan ik dit bericht delen?

Je ziet aan de linkerkant van onze website de icoontjes van de Social Media waarmee je ons bericht of onze (overzichts-)pagina die je op dat moment leest, kunt delen. Als je MSweb.nl op een smartphone bekijkt, vind je de deel-icoontjes helemaal onderin.

Hoe kan ik me inschrijven voor jullie nieuwsbrief?

Dat doe je hier.

Waarvoor is die blauwe A+/- helemaal bovenin?

Je kunt hiermee de lettergrootte die op msweb.nl wordt gebruikt aanpassen aan je eigen wensen. Vind je het makkelijker of fijner om grote letters te lezen, kies dan hier een groter lettertype. Jouw voorkeur wordt als cookie opgeslagen in je browser, zodat het de volgende keer weer hetzelfde wordt getoond. Tenzij je de cookie verwijdert.

Wat is ReadSpeaker® webReader?

Je kunt msweb.nl voor laten lezen. Wij werken daarvoor nauw samen met ReadSpeaker®. Met de webReader van ReadSpeaker® wordt de inhoud van een website met slechts één klik aan je voorgelezen én tegelijkertijd gemarkeerd. Lees meer…

Moet ik lid zijn van de MS Vereniging Nederland om gebruik te kunnen maken van het forum?

Nee joh, dat hoeft natuurlijk niet.

We bevelen je het lidmaatschap wel aan. MS Vereniging Nederland is namelijk de enige patiëntenvereniging voor mensen met MS. Als lid geef je mensen met MS een stem! Lees meer…

Hoe veilig zijn mijn gegevens bij jullie?

MSweb hanteert strenge regels betreft privacy en security. Gevoelige gegevens worden versleuteld en onze domeinen en websites zijn beveiligd en gecertificeerd. Wanneer je misbruik van onze services vermoed, of ons wilt helpen deze te verbeteren, stuur dan een email naar online@msweb.nl. We zijn een organisatie die voornamelijk door vrijwilligers wordt gedragen en we zijn dankbaar voor alle inbreng.

Hoe kan ik het beste contact met jullie opnemen?

Je kunt het beste contact met ons opnemen via het contactformulier. Plaats hier je bericht. Wij doen ons best om  je vraag altijd binnen 24 uur te beantwoorden, of direct met je tip of klacht aan de slag te gaan. Dat lukt niet altijd. Tsja…vrijwilligers hè, die vaak zelf MS hebben. We hopen dat je daar begrip voor hebt.

Hebben jullie ook een App?

Nee, MSweb heeft een website en een forum. En, natuurlijk de website mskidsweb.nl.

Ik weet nog een goeie App. Kunnen jullie deze App ook op jullie site tonen?

Ja hoor. Dat doen we hier graag, Stuur ons de naam van de App die je hebt gevonden, samen met de link er naartoe in de Google Play Store en/of de Apple App Store. We vinden het leuk als je ons over jouw ervaring(en) met deze App wilt vertellen.

Ik heb een eigen website/blog. Kunnen jullie hier naar linken?

Ja, natuurlijk! We kunnen jouw website hier tonen, en vragen je alleen of je op jouw website dan ook een link naar msweb.nl wilt opnemen. Dat laatste is en blijft geheel vrijwillig.

Kan ik ook iets te koop of te huur aanbieden op jullie website?

Ja, hoor! En het is nog gratis ook. Vul dit formulier in en we gaan er mee aan de slag. Het enige dat we van je vragen is dat datgene wat je wilt aanbieden of zoekt MS gerelateerd is. We plaatsen op onze site geen commerciêle advertenties.
Oh ja, vergeet niet om ook foto’s mee te sturen, of een filmpje.

Dit vind je misschien ook interessant...

Laatste nieuws

Back To Top