Ga naar hoofdinhoud
Lettergrootte: A- A+ Sitemap

MSweb werkt samen met verschillende organisaties, veelal onder de paraplu van de MS vereniging.

MS Vereniging Nederland

logo MS Vereniging NederlandMS Vereniging Nederland is altijd ‘dichtbij’. De vereniging brengt mensen met MS en direct betrokkenen bij elkaar om kennis en ervaringen te delen. En geeft informatie over de ziekte en het leven met MS zodat men keuzes kan maken om de regie over het eigen leven te houden. Ze zetten zich in voor de kwaliteit van de zorg als belangrijk middel voor de kwaliteit van leven.

MSkidsweb.nl

MSkidsweb.nlOp MSkidsweb.nl besteden we aandacht aan kinderen met MS en hebben we ook veel informatie voor kinderen die in hun omgeving met MS te maken hebben. We geven antwoord op mogelijke vragen en laten je kennismaken met kinderen die de ziekte hebben. Ook de kinderen met een ouder met MS komen aan het woord. Verder zijn we er ook voor jongeren, zij vinden hier speciale informatie.

Veel mensen met multiple sclerose werken. Soms is dat is niet makkelijk. Je vermoeidheid wisselt of er is onbegrip bij je collega’s. Gelukkig sta je niet alleen.  Kom je er niet uit? Of wil je gewoon een steuntje in de rug van een ervaringsdeskundige? Neem dan contact op met een MS-coach.

Dit vind je misschien ook interessant...

Laatste nieuws

MSweb.nl stopt, maar we zien je graag terug op MS.nl!

MSweb.nl stopt, maar we zien je graag terug op MS.nl! De diagnose MS heeft een…

Lees verder ›
Back To Top