De vrijwilligerslunch van MSweb viel dit jaar op een zonnige zondagmiddag. In de uitnodiging werden alle medewerkers al geprikkeld om te komen, doordat er die middag een optreden van een collega kwam. Maar van wie? En ook de – alweer tiende! – vrijwilligersprijs van MSweb zou worden uitgereikt. Het tromgeroffel klonk al door in de uitnodiging …

Door: Gisèle van Dokkum

Annick neemt prijs in ontvangstEen bescheiden en blij verraste glimlach verscheen zondag 16 oktober 2016 bij Annick, want zij heeft dit jaar de vrijwilligersprijs gewonnen! Ze is onder meer actief als vertaler, doet redigeer-werk en levert een grote bijdrage in het technische team van het forum. Tevens is zij actief als deelnemer op het forum.

Dat er gesprekken mogelijk zijn met zorgverleners op het forum is ook de verdienste van Annick – samen met de moderatoren Nelleke, Leontien en Sharon. Mede door gesprekken die ze  voerde met Anne van Es van MS Zorg Nederland is zij naar Vancouver gereisd. Met deze reis ging  tevens een lang gekoesterde wens in vervulling.

Vanwege haar enorme inzet heeft MSweb besloten haar de vrijwilligersprijs 2016 toe te kennen. De prijs bestond dit jaar uit het beeldje ‘Gelijke Visie, een samenvloeiing van denkbeelden’, een cheque en bloemen.
wiezijnwij-lunch-msweb2016-1

Het was de tiende keer dat de vrijwilligersprijs is uitgereikt! Degenen die Annick voorgingen: Raymond Timmermans (redacteur/bestuurslid ), Jenneke (MS-doc), Frieda (Forum-oprichter), Trudy (redacteur MSzien), Els (coördinator vertaalteam MSweb), Forum-moderator ‘Merel’, Adeline (redactie MSweb), Marja (hoofdredacteur MSzien) en Audrey (MSkidsweb).

Achter de schermen is het afgelopen jaar hard gewerkt aan een nieuw besturingssysteem voor MSweb. Zo is er veel getest en uitgeplozen. Daarvoor zijn twee personen extra in het zonnetje gezet, namelijk: Frieda en Mariëtte. Frieda is ook degene geweest die Annick betrokken heeft bij de implementatie van gesprekken met zorgverleners op het forum.

wiezijnwij-lunchmsweb-2016-2Na deze uitreikingen was het tijd voor het verrassingsoptreden. Dit jaar verzorgdt door Mariëtte en haar man Martin. Mariëtte verzorgde de zang, begeleid door Martin op gitaar. Aandachtig werd geluisterd naar de spaans- en nederlandstalige liedjes. Nummers die met bezieling en gevoel werden gezongen.

Het was een goed bezochte vrijwilligerslunch van MSweb, gehouden in restaurant Ripassa in Bilthoven. Ripassa was overigens goed toegankelijkheid voor ons allemaal.

Het was een dag met weerzien van collega’s en een dag om kennis te maken met nieuwe gezichten. Een lunch van grote meerwaarde aan de steeds groter wordende organisatie – inmiddels een team van 60 vrijwilligers.

Al met al zijn we letterlijk en figuurlijk weer gevoed door deze vrijwilligerslunch!

Heb je ook interesse in vrijwilligerswerk bij MSweb? Kijk bij de vacatures!

Fotograaf: Ilse Lukken

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.