Eén keer per jaar komen de vrijwilligers van MSweb en MSkidsweb bij elkaar en worden zij getrakteerd op een lekkere lunch. Dat is dan meteen een mooie gelegenheid om een vrijwilliger eens extra in het zonnetje te zetten met de MSwebprijs.

De prijs ging dit jaar naar Audreywiezijnwij-151130-vrijwilligerslunch2015, al vele jaren een onmisbare schakel voor MSkidsweb. Audrey
redigeert nieuwsberichten en dagboekverhalen en plaatst deze op de site en zorgt regelmatig voor berichten op de voorkant van MSkidsweb en op Twitter en Facebook.

Naast al dat werk voor MSkidsweb houdt zij een zogenoemd ‘Smoelenboek’ bij van alle vrijwilligers. De vrijwilligers mailen een foto plus informatie van zichzelf naar Audrey en zij maakt hier een mooi PDF-document van. Zo kunnen de vrijwilligers die niet naar de lunch kunnen komen, elkaar toch een beetje leren kennen. Het Smoelenboek staat overigens bewust niet online; het is alleen bestemd voor de MS(kids)web vrijwilligers.

Wat wel online staat en waar iedereen tijdens de lunch enorm van genoten heeft, is de stand up comedy voorstelling die onze eigen vrijwilliger Marijn heeft opgevoerd. Zijn intermezzo toont aan dat MS niet alleen om te huilen is, maar dat er ook een hoop valt te lachen. Bekijk hier de Stand up comedy voorstelling tijdens de Vrijwilligersdag 2015.

Het was de negende keer dat de vrijwilligersprijs is uitgereikt. Degenen die Audrey voorgingen: Raymond Timmermans (redacteur/bestuurslid ), Jenneke (MS-doc), Frieda (Forum-oprichter), Trudy (redacteur MSzien), Els (coördinator vertaalteam MSweb), Forum-moderator ‘Merel’, Adeline (redactie MSweb) en Marja Morskieft (hoofdredacteur MSzien).

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *