skip to Main Content

Mijn vakantie

De lanen in, de paden op!

Nederland beschikt over vele wandelpaden die geschikt zijn voor rolstoelen en de scootmobiel. Een blik op de website van het Kenniscentrum Groen & Handicap leert dat er al zeker 130 toegankelijk paden zijn. Geen excuus om binnen te blijven dus!

Over grenzen

'Later is te laat’ is een goed motto voor iedereen – mét of zonder MS. Dus reis ik zo nu en dan de wereld over. Omdat ik daarvan houd. Omdat het kan. Omdat het me goed doet. Ik steek grenzen over, en regelmatig ook mijn eigen grens.
Nel Met Scoot Op De Berg

Een avontuur op een berg

Nel Achterhes over haar scootmobiel avontuur in de Franse Alpen. Na de eerste 180 gradenbocht heb ik aan mijn rechterkant een diepte, die dan nog niet zo heel diep is. Rustig neem ik bocht na bocht, comfortabel lichtjes achterover hangend in mijn luie stoeltje. Ik geniet met volle teugen van dit avontuur, kijk mij nou hier rijden!

Living our dream (4)

Van Alaska naar Tierra del Fuego. Slotaflevering. Het is raar om terug te zijn. Op Schiphol stond een uitgebreid ontvangstcomité klaar, wat erg fijn, maar tegelijkertijd onwerkelijk was. Enkelen maakten zich druk om de koffie bij de Starbucks.
Back To Top