skip to Main Content

In deze MSzien spreken we met fysiotherapeut Joanna over haar MS. Vincent de Groot over spasticiteit en MS. Bram Platel vertelt over zijn deelname aan een groot corona-congres. Redacteuren Marijn en Marieke praten over thuisisolatie en een column van Hanneke Hulst.

Inhoudsopgave

Mijn passie volgen

Interview met fysiotherapeut Joanna Venderbos: “Na mijn zoektocht kan ik nu weer mijn passie volgen”.

Omdat iedereen anders is

Ook tussen mensen met MS zien we grote verschillen. Zo hebben sommige mensen veel afwijkingen op de MRI-scan zonder veel lichamelijke en cognitieve klachten, terwijl iemand met weinig afwijkingen op de MRI-scan juist heel veel problemen kan hebben.

Spasticiteit en MS

Terugblik webinar over spasticiteit en de behandeling ervan - door Vincent de Groot, hoofd Revalidatiegeneeskunde Amsterdam UMC

Laatste nieuws

MSweb helemaal nieuw

Welkom op de geheel vernieuwde MSweb! De site waar je 'álles over MS kunt vinden', heeft een totale verandering ondergaan zodat het volledig voldoet aan de hedendaagse eisen.
Lees verder ›

1 op 3 verzwijgt MS

Een op de drie mensen met MS verzwijgt ziek te zijn, althans in Engeland. Dat blijkt uit een enquête van de Engelse MS Society onder haar leden. Bijna twee derde houdt de ziekte verborgen voor collega’s en een derde voor de werkgever.
Lees verder ›
Back To Top