Ga naar hoofdinhoud
Lettergrootte: A- A+ Sitemap

Vakantieverhalen en oproepjes

Heb je een leuke vakantie gehad en wil je je ervaring met ons delen, een handige tip geven of mogen we met je meelachen of huilen? Stuur je verhaal, ‘t liefst met foto, en we plaatsen het graag. Alle verhalen en foto’s stuur je naar redactie@msweb.nl.

webinar Mentimeter

Webinar vakantietips

Webinar | Webinar met vakantietips voor mensen met MS

De lanen in, de paden op!

Nederland beschikt over vele wandelpaden die geschikt zijn voor rolstoelen en de scootmobiel. Een blik op de website van het Kenniscentrum Groen & Handicap leert dat er al zeker 130 toegankelijk paden zijn. Geen excuus om binnen te blijven dus!

Over grenzen

'Later is te laat’ is een goed motto voor iedereen – mét of zonder MS. Dus reis ik zo nu en dan de wereld over. Omdat ik daarvan houd. Omdat het kan. Omdat het me goed doet. Ik steek grenzen over, en regelmatig ook mijn eigen grens.

Een avontuur op een berg

Nel Achterhes over haar scootmobiel avontuur in de Franse Alpen. Na de eerste 180 gradenbocht heb ik aan mijn rechterkant een diepte, die dan nog niet zo heel diep is. Rustig neem ik bocht na bocht, comfortabel lichtjes achterover hangend in mijn luie stoeltje. Ik geniet met volle teugen van dit avontuur, kijk mij nou hier rijden!
Back To Top