Oceans of Hope NL zeilt weer uit in 2023

Na de geweldig verlopen zeilevenementen in 2022 gaan we weer nieuwe tochten organiseren. Dit keer blijven we in Nederland. Ons doel is om deze zeilevenementen te organiseren voor alle mensen met MS ongeacht hun beperkingen, zodat je samen met lotgenoten deze uitdaging aan gaat en zo je zelfvertrouwen vergroot. We gaan zeilen van 25 t/m 29 september 2023 en op 1 juli.

ZeilenVoor de meerdaagse zeiltocht in september hebben we twee zeilboten gecontracteerd in Enkhuizen. Dit  zijn de Lutgerdina en de Avondrood. Hier is ook plek voor een aantal minder validen, waaronder ook twee personen in een elektrische rolstoel.

Op de boten worden de taken uitgevoerd door de deelnemers met ondersteuning van vrijwilligers. Hierbij krijgt iedere deelnemer de kans om zijn of haar grenzen te verleggen en volledig mee te doen.

We gaan, afhankelijk van de wind, op het IJsselmeer en mogelijk op de Waddenzee zeilen. Je bent van harte welkom, meld je vrijblijvend aan voor extra info op nl.oceansofhopechallenge@gmail.com.

Verder organiseren we op 1 juli 2023 een zeildag met aangepaste bootjes in samenwerking met Sailability in Hoorn. Meer informatie volgt nog.

Ook willen we je informeren over een initiatief van Oceans of Hope UK. In de tweede en de derde week van mei 2023 worden er twee internationale flottielje-zeiltochten georganiseerd met start- en aankomstplaats in Athene. Meer informatie over deze internationale reis vind je op de website van https://oceansofhope.co.uk/

We hopen jullie op een van deze tochten te verwelkomen.

Judith Jans,
Oceans of Hope Challenge NL

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *