Nieuwe voedingslijn MS Vereniging

Begin juni organiseerde de MS Vereniging het webinar Voeding en MS. Naar aanleiding van het grote aantal vragen dat tijdens en na dit webinar binnenkwam bij de MS Vereniging, is besloten een telefoonlijn voor voedings-vragen te openen: de Voedingslijn. De Voedingslijn wordt beantwoord door Linda Boot, diëtiste die zelf ook MS heeft.

Waar en wanneer te bereiken?

De Voedingslijn is op de volgende dagen geopend van 10.00 – 12.00 uur:

 • 18 augustus
 • 15 september

Telefoonnummer

Het telefoonnummer van de voedingslijn is 088 – 374 8543

Linda Boot, diëtiste

Linda Boot: ‘Ik ben diëtist en heb zelf ook MS. Ik vind het ontzettend goed dat MS Vereniging Nederland dit jaar aandacht geeft aan het thema leefstijl. Een gezonde leefstijl is natuurlijk voor iedereen van belang, maar als je MS hebt geldt dat nog meer.

Sinds ik weet dat ik MS heb, zorg ik nog beter voor mezelf dan voorheen. Ik besteed veel aandacht aan gezonde maaltijden, sport veel en zorg voor voldoende ontspanning. En ik vind dat iedereen met MS zichzelf dat zou moeten gunnen. Je eigen gezondheid prioriteit maken is het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven.’

Dit bericht heeft 6 reacties

  1. Beste Rene, noteer 18 augustus in je agenda en bel de MS Voedingslijn tussen 10.00 en 12.00 uur. En misschien kan je daarna jouw ervaring en de verkregen tips hier delen?
   Groet,
   MSweb

 1. Goedemorgen,

  ik probeer al een aantal keer te bellen maar de telefoon blijft maar overgaan en wordt niet opgenomen, jammer

  Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.