De app ‘Pre-Meet: Multiple Sclerose’ is ontworpen om patiënten die zijn doorverwezen naar een MS specialist te helpen zich voor te bereiden op hun afspraak. Wat kun je verwachten tijdens de onderzoeken en welke volgende stappen kunnen volgen. 

Let op! Engelstalige App

Multiple sclerose is een complexe chronische ziekte. Daarom kan je je voorstellen dat een verwijzing naar een neuroloog spanning met zich meebrengt. Deze app helpt patiënten die naar een MS-specialist worden doorverwezen zich goed voor te bereiden.

Bovendien geeft de app inzichten in elke stap van het neurologisch onderzoek en schetst ze de belangrijkste volgende stappen die na de afspraak moeten worden genomen. De app geeft ook richtlijnen voor diegenen die na het eerste consult niet gediagnosticeerd kunnen worden met multiple sclerose.

Pre-Meet: Multiple Sclerose is de eerste app van een “Pre-Meet” serie die zich richt op de specifieke manieren om zich voor te bereiden op diverse medische specialistische afspraken zoals neurologie, dermatologie, cardiologie, etc. Ontworpen door specialisten binnen elk vakgebied, zal de inhoud van deze apps informatie bevatten die patiënten voor, tijdens en na hun afspraak moeten weten.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.