Marijn met MS – Elke week!

Marijn zoekt structuur en wat meer energie zou ook fijn zijn

Marijn laat gelukkig weer van zich horen. Druk met zijn baan als content creator vraagt hij zichzelf af: waarom creëer ik dan ook niet wat meer content voor MSweb? Hij gaat proberen wat meer structuur aan te brengen.

Maar je kent het wel. Vaak ontbreekt de energie.  En Marijn wil ook andere dingen doen. Zoals spelletjes op de tablet. Of een dutje…

Marijn deelt zijn verhaal maar vraagt zich ook af: hoe doen jullie dat? Heb je problemen met dingen voor elkaar krijgen omdat je eigenlijk de energie niet hebt? Laat het Marijn weten!

Bekijk ook de andere vlogs en blogs van Marijn met MS!

Op MSkidsweb vlogt Audrey speciaal voor kinderen die met MS te maken hebben.

Dit bericht heeft 2 reacties

    1. Gisteren ben ik vriendelijk verzocht door mijn werkgever om thuis te werken aangezien ik tot een risicogroep behoor. Mijn werk denkt goed met me mee en helpt me waar nodig, dus geen tram voor mij, ik blijf lekker thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.