Vlog Marijn |

Marijn vlogt deze keer vanuit zijn nieuwe, aangepaste keuken! Een grote verbetering waar hij zo met zijn trippelstoel in kan rollen. Marijn geeft een rondleiding.

Nu is Marijn nieuwsgierig naar aanpassingen bij jullie thuis. Laat het hem weten!

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Zóó, wat een verbetering! Ik kan me voorstellen dat je hier heel blij mee bent, Marijn :-). Compact en compleet, heerlijk.

  2. Super fijne keuken Marijn. Veel kookplezier gewenst.

    In mijn vorige huis (eigen huis) had ik een geweldig mooie aangepaste keuken. Afwasmachine en koelkast op hoogte. Apothekerskast zodat de inhoud van allen kanten zichtbaar was.

    Onderrijdbaar aanrecht met inductie kookplaat. Nadeel van een onderrijdbaar aanrecht is de nogal ondiepe afwasbak. Maar door een “uittrek-kraan” bij te monteren waren pannen en emmers toch makkelijk te vullen, zelfs als ze al op de kookplaat stonden.

    Nu in een tijdelijk appartement zonder aangepaste keuken helaas en dus op zoek naar een betaalbare, goed rolstoeltoegankelijk huurappartement op zoek waar we eventueel zelf een aangepaste keuken in mogen laten plaatsen zodat ik me weer vol overgave op het koken en bakken kan storten want dat doe ik graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.