Blog Nel

Wij wonen nu op een landgoed. We huren als het ware maar een heel klein stukje ervan. Bij de koop bleek al dat we een belastingvoordeel konden krijgen als we ons stukje laten registreren onder de Natuurschoonwet.

spatiebalkDaar willen ze ineens veel informatie van me hebben zoals kadastergegevens, een ingekleurde kaart, de historische beschrijving van het grote landgoed, en de nauwe historische band tussen het grote landgoed en ons stukje.

Op zich vind ik dit allemaal wel leuk om uit te zoeken, maar de timing is een beetje beroerd. Want de MSweb KerstBingo moet ook georganiseerd en een andere schrijfklus wacht al te lang op aandacht. Ik voel de verantwoordelijkheid en de spanning in mijn schouders. Dus er zal weer ruimte gemaakt moeten worden.

Mijn overbelasting wordt handig afgewisseld met H’s overbelasting. Om de week lopen we vast.

Er doen zich meer fijne en vervelende dingen voor net als bij iedereen:
Mijn lange haar is gehalveerd en nu blijk ik ineens golfjes te hebben.
Mijn spatiebalk zit vast. Alleen als ik er hard op duw, schuift de cursor op.
Ik krijg meteen steenkoude vingers als ik typ (heeft niets met het vorige te maken). Daartegen gebruik ik pakjes die je in de magnetron kunt opwarmen. Dat helpt wel, even. Wantjes met vingers helpt ook, maar dan kan ik niks doen met mijn trackpad, die ik wel nodig heb.
Sinds een week slapen we boven in de slaapkamer, die heel mooi geworden is. En we hebben een stuk woonkamer erbij, waar het inmiddels ook mooi is.
Last but not least; er wonen 2 nieuwe poesjes bij ons: Maartje en Loesje. Dat is een grote bron van geluk.

Nel

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *