Blog Lisette

envelop op tafel

De grote enveloppe tussen de post van vandaag komt van het wijkteam. Dit is het team dat door de gemeente ingeschakeld wordt als je een WMO-verzoek indient. 

Inderdaad heb ik bijna een halfjaar geleden een verzoek ingediend voor zo’n geweldige scootmobiel, met in plaats van de zitting een traanplaat, waar ik met de rolstoel op kan rijden.

Het wijkteam meldt me dat ik het bijgevoegde formulier moet ondertekenen en dat middels de antwoordenveloppe moet terugsturen. Daarmee doe ik officieel de aanvraag. Dus na een halfjaar wachten, mailen en bellen, kan ik hiermee nu echt de aanvraag indienen.

Zuchtend dateer en onderteken ik het formulier en leg het in de enveloppe op de hoek van de tafel. Ik ga het straks wel even op de bus doen.

De volgende enveloppe komt van de gemeente zelf. Wanneer het gemeentelogo op de hoek van de enveloppe staat, betekent dat meestal de rekening van een gemeenteheffing of van de hondenbelasting. Ditmaal is het een brief, maar voordat ik begrijp wat er  staat moet ik het drie keer lezen. Het staat er echt.

De gemeente heeft besloten mijn aanvraag te honoreren en heeft de leverancier de opdracht gegeven om voor mij zo’n scoot aan te schaffen. Juichend draai ik me om en stoot daarbij iets van de tafel.

Het is mijn officiële aanvraagformulier. Het moet nog gepost worden.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *