Blog Lisette

Een gevolg van de coronamaatregelen is dat ik, op deze doordeweekse ochtend samen met mijn vriend koffie drink in de heerlijk warme voorjaarszon. Het is een van de kleine voordelen. Genietend kijk ik naar de tulpen in onze achtertuin. De meeste zijn nog in de knop, de rest staat al prachtig in bloei.

tulpenDit weekend zouden we voor het eerst naar een camping in het oosten van het land gaan. Sykes – de bijna-hulphond – zou meegaan. Ik was zo benieuwd hoe dat zou uitpakken in de beperkte ruimte van onze caravan. Buiten de caravan moet ze uiteraard aan de lijn. We hadden de grondpin met een lange lijn al ingepakt, zodat ze ‘vrij’ zou kunnen rondsnuffelen. Ze zou zich waarschijnlijk vastdraaien om van alles en nog wat.

Vanwege de coronamaatregelen gaat ons eerste kampeerweekend niet door. Daar baal ik behoorlijk van, zeker nu het dit weekend prachtig weer belooft te worden.

Sykes lijkt zich ondertussen prima te vermaken in onze tuin met haar speurtocht naar muizenholletjes. Ze heeft er een gevonden en begint enthousiast te graven, waarbij ze niet eens in de gaten heeft dat de muisjes allemaal ontsnappen uit de gaten om haar heen.

Wanneer Sykes haar graafwerk uitbreidt, zie ik tot mijn ontzetting hoe de tulpen door de lucht vliegen.

 

Lees ook

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *