Blog Lies

Het is een poos stil geweest vanaf mijn kant. Ik zat er echt een beetje doorheen. Nu heb ik iets gedaan waar ik echt heel enthousiast over ben!

bankjeVia internet heb ik uitgezocht of het mogelijk was om in de Amsterdamse waterleidingduinen een bankje te adopteren. In 2001 is mijn moeder overleden en zij ligt begraven in Den Haag. Op deze manier kan ik vlak bij huis toch naar een plekje waar ik mijn moeder kan herdenken.

Samen met familie, vrienden en medebewoners heb ik bij verschillende bankjes gekeken en bedacht welk bankje het meest geschikt zou zijn. Het nummer en de juiste tekst heb ik doorgegeven en nu is het dus vandaag al zover dat er een plaatje met tekst op het bankje geplaatst mag worden! Mijn lieve Joachim en mijn lieve vadertje zullen er ook bij zijn.

Inmiddels hebben we samen met de boswachter het plaatje bevestigd. Nu is er een prachtig plekje met een geweldig uitzicht waar mensen kunnen uitrusten en waar mensen gesprekken kunnen hebben met elkaar en waar mensen even kunnen genieten van de zon en van het uitzichten waar ik dus echt extra aan mijn moeder kan denken. Op het bordje staat haar naam, geboortedatum en een kort tekstje.

Voor mij een extra motivatie om wat vaker naar de prachtige duinen te gaan.

Lies

Dit bericht heeft 8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *