New chapter

Een voordeel als je in bed ligt met corona en je genoeg tijd hebt om na te denken. Het is inspirerend om te zien hoe ik de afgelopen jaren ben gegroeid met mijn pagina MS Diva.

Het is natuurlijk normaal dat je na verloop van tijd veranderingen aanbrengt en jezelf opnieuw definieert. Ik heb een geweldige passie voor schrijven gevonden en ik ben enorm dankbaar dat ik mensen mag helpen doormiddel van mijn woorden.

Ik ben klaar voor een nieuw hoofdstuk en dat betekent, een nieuwe naam.

MS Diva wordt Liefs JojoMS Diva wordt Liefs Jojo

Onder mijn eigen koosnaam schrijven voelt persoonlijker en laat zien dat ik schrijven met liefde doe en wil uitdragen. Ik blijf uiteraard gedichten schrijven, maar wil ook graag motivaties en handvatten bieden om anderen echt te helpen die in vergelijkbare situaties zitten.

De geboorte van een nieuwe naam is altijd spannend maar het voelt goed. Bij de nieuwe naam hoort ook een nieuw logo dat ik graag ook met jullie wil delen.
De volgende keer zal ik weer een gedicht met jullie delen, gepresenteerd in mijn nieuwe huisstijl.

Ik kijk er naar uit om met jullie te delen en ik hoop dat jullie het net zo mooi vinden als ik.

Tot de volgende keer!

Liefs Jojo

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *