Blog Ania

Vandaag ga ik mijn tips & tricks met je delen. Mijn ervaringen, omdat ik genoeg tips om me heen hoor en krijg. Ook: ‘ieder huisje heeft zijn kruisje’, nietwaar? En bovendien: dat online fora niet ‘mijn ding’ zijn. Dan maar via een blog, wellicht heb je er iets aan… Voilà:

gekleurde sokkenJust chill, no stress (met antislip-sokken)

Ik begin reuze ‘onschuldig’ én reuze effectief. Met antislip-sokken. Wat een uitvinding! Lekker warm, zeer zeker (ik gebruik de wollen antislip-sokken eigenlijk het hele jaar door, altijd koud, ik). Maar ook: zeer functioneel zijn ze (ik sta stabieler en glijd niet meer uit). Eerlijk: geiten-wollen-sokken-uitstraling hier… Ach ja: huissokken, hè. You can’t have everything you want, but it doesn’t mean you can’t have a good life.

Mediwiet voor dummies

Ik was zat van de zenuwpijn in mijn lijf en de rusteloze benen. Wat een kwelling! En je kan gerust reguliere medicatie in uw apotheek hiervoor ophalen. Vast wel. Maar… dat heeft niet mijn voorkeur. En toevallig: genoeg lieve mensen om me heen. Mét tips. Bedankt! Ik heb dus besloten om mediwiet te gaan proberen. Ik bedoel hier geen blowen, maar het wietolie-gebruik. Mediwiet. ‘Een volksmedicijn’ dat iedereen zelf kan maken, gewoon thuis op het aanrecht. Geen echt erkend geneesmiddel, zou het werken?!

Al snel kwam ik erachter dat je de ene olie heel makkelijk en overal koopt, de andere olie niet. Maar het is gelukt, dankzij lieve mensen in mijn omgeving. Inmiddels is mijn ervaring: het werkt! Ontspant, verdooft de zenuwpijn en helpt mij lekker in- en door te slapen. Ik word er niet euforisch of ‘anders’ van. Niks van dat! Eerste keer heb ik de oliedruppels met hartkloppingen ingenomen. Zo braaf ben ik… Maar: je went eraan. Geruststellend: mijn neuro was he-le-maal geen tegenstander, he-le-maal niet verbaasd of aarzelend. Ik had zijn duidelijke zegen: als het maar werkt! En dat doet het! ‘Misschien een combinatie van oliën om de effecten van beide juist te versterken?’, adviseerde hij. Cool dat hij meedenkt!

Floaten, wat?

Laatste tip komt ook van mijn lieve omgeving. ‘Ga maar eens floaten proberen!’ Je vraagt zich vast af: wat is floaten?’ Nou, ik heb het ook moeten opzoeken. Floaten is het gewichtloos en zonder prikkels drijven in je eigen floatruimte (in het magnesiumwater). Een soort van de Dode Zee-ervaring. De gewichtloosheid, de warmte en rust dragen bij aan ontspanning en balans. De bloeddoorstroming verbetert, de ademhaling en het hartritme vertragen, de bloeddruk en hersenfrequentie dalen, aldus het internet. Zo krijgt het lichaam de kans om zijn natuurlijke balans, waarin alle delen en systemen met elkaar samenwerken te hervinden. Dat is floaten, dus. Magnesiumbad ken ik trouwens goed, magnesium is supergezond voor de mens! Dode Zee-ervaring is mij ook niet vreemd. Maar floaten? Dat heb ik nog tegoed, dat ga ik zeker doen. Proberen.

Tot zover enkele tips van Ania. Doe er je voordeel mee! ‘De dwaas doet zijn ervaringen bij zichzelf op, de wijze bij anderen’. Raak, toch?! We hebben elkaar echt nodig! Heb jij goeie tips voor je lotgenoten? Delen mag! Ik dank je alvast.

Liefs, Ania

Dit bericht heeft 4 reacties

  1. Mag ik vragen welke wietolie je gebruikt? Ik kan meestal wel inslapen maar ik zou ook graag weer eens een nacht (liever vaker) lekker doorslapen….

  2. hoi ankie, ik weet niet of je nog steeds naar wietolie zoekt, maar wij zijn sinds 2016 een initiatief gestart om mensen aan goede organische wietolie te helpen, zonder resten van bestrijdingsmiddelen. dat wietolie goed werkt tegen slapeloosheid horen we regelmatig van mensen die ons feedback geven (kijk maar eens op onze reactie-pagina https://thc-olie.nl/feedback.php bijvoorbeeld), maar het werkt vaak ook goed tegen andere symptomen van MS zoals (zenuw-)pijn of spierkrampen.

    je kunt me mailen als je nog meer vragen hebt, of je kunt direct via onze site een (proef-)flesje bestellen als je wilt. succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.