Te huur: Rolstoeltoegankelijke vakantieappartementen

In Egmond aan Zee, gelegen aan de duinrand, vind je De Egmonden, ons rolstoeltoegankelijk vakantieappartementencomplex. Iedereen die – met of zonder hulpmiddelen – op zoek is naar maximaal vakantieplezier op een luxe, ruime, compleet ingerichte en van alle gemakken voorzien vakantieadres, is welkom in De Egmonden.

  • De 25 vakantieappartementen variëren van 65m² tot 95m²,
  • Allemaal hebben ze een groot balkon van minimaal 10m²,
  • De badkamers hebben standaard twee douches naast elkaar en een douchestoel aan de wand,
  • Beide bedden zijn net als de nachtkastjes en de keuken in hoogte verstelbaar, en
  • In de vloer zit een koel-, warm systeem, dus geen last van de warmte of koelte.

Voorzieningen

Hulphond welkom

Tevens zijn er in het pand twee badkamers voor algemeen gebruik, één met een brancarddouche en één met een hoog laag bad. Ook is er een rolstoeltoegankelijke infraroodcabine. Optimaal genieten op maar 750 meter afstand van de zee.

De basis van het verblijf is zelfverzorging, echter kan er ook diner worden besteld bij Restaurant Natuurlijk. Dit restaurant heeft een biologische menukaart en bezorgt tot aan uw voordeur. Een grote groep en u wilt het hele complex afhuren? Geen probleem! U kunt dan ook gebruik maken van de keuken en het restaurant. Samen met de groep kunt u dan zelfstandig de maaltijden koken of personeel inhuren van Restaurant Natuurlijk.

Meer informatie en/of reserveren

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Een paar weken geleden nog een huisje bij Roompot in Egmond aan Zee gehuurd, waar dit nieuwe complex direct aan de Zeeweg bij de ingang is gebouwd. We komen er al sinds 1998 elk jaar trouw voor een sportief weekend – De Halve Marathon van Egmond en MTB Egmond Pier Egmond. Voor mij is die sportiviteit overigens geen optie meer — sinds vorig jaar diagnose MS en nog altijd niet de oude, maar dat terzijde.

    Het complex is werkelijk erg mooi van buiten. Het buitenterrein moet nog aangelegd worden (is nu nog een grote gele zandbak), maar qua ligging staat het complex er praktisch. Zeker als Egmond tijdens zo’n groot sportief spektakel afgesloten wordt voor verkeer van buitenaf (zondags in het 2e weekend van januari). Ik hoop alleen dat ze niet net als Roompot de prijzen omhoog gooien voor dat weekend, want dan wordt het een prijskaartje a la hoogseizoen…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.