Aangepaste vakantievilla Spanje – Costa Blanca, San Fulgencio La Marina

Wilt u het wisselvallige weer ontvluchten? Of heeft u ineens last van vakantiekriebels?
Onze 6 pers. vakantie villa in San Fulgencio La Marina is te huur.

De villa is speciaal geschikt voor minder validen en rolstoelgebruikers, zonder ziekenhuissfeer, maar kan uiteraard door iedereen gebruikt worden.

Alle hulpmiddelen zijn vrij voor u beschikbaar zonder bijkomende kosten. Rolstoelgebruikers kunnen tegen een kleine vergoeding ook gebruik maken van onze aangepaste rolstoelbus, Mercedes V-klasse.

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze website www.aangepastevakantievilla.nl

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Wat een prachtige vakantie villa! Ergens hoop ik dat er meer van dit soort vakantiewoningen komen, want op vakantie gaan is voor vaak toch lastig.

  Succes met de verhuur.

  1. Beste,

   Inderdaad, ook wij hebben dit euvel vaak ervaren eveneens de mate waarin een woning effectief is aangepast voor rolstoelafhankelijke mensen.(lees elektrische rolstoel, daar deze toch wel iets meer draairuimte vraagt dan een handgeduwde rolstoel) Hierdoor hebben wij onze eigen vakantiestek gecreëerd, maar die willen we best ter beschikking stellen voor andere zoekenden , voor een leuke vakantie in de Dordogne (Frankrijk) Een website is in de maak, maar via mijn facebook kan je altijd al een kijkje nemen naar onze realisatie: La Perlefinne.

   Groetjes, Marina

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.