Ga naar hoofdinhoud
Lettergrootte: A- A+ Sitemap

De diagnose MS krijg je nooit alleen. Behalve degene met MS kunnen ook mensen om hen heen behoefte hebben aan lotgenotencontact. Daarom is MSweb met de mailgroep @Partnersvan gestart. Bij een mailgroep vorm je een besloten groep mensen die ervaringen met elkaar uitwisselt.

Mailgroep @Partners-van

Als ‘partner van’ heb je vaak extra zorgen en verantwoordelijkheden. Zorgen over de gezondheid van je partner. Zorgen over een eventuele kinderwens of over de gezondheid van de kinderen. En hoe ga je met de buitenwereld om? Hoe kun je het beste rekening houden met de vermoeidheid en beperkingen van je partner? Door vaker thuis te blijven? Door alleen op pad te gaan?

De mailgroep @Partnersvan is voor alle mensen die een partner met MS hebben, ook als de diagnose nog niet definitief is. Lees bijvoorbeeld het persoonlijke verhaal van Nicolette.

Het doel van de mailgroep is om de partners van mensen met MS in een besloten groep de mogelijkheid te bieden te communiceren over onderwerpen die zij zelf afspreken.

Als je je aanmeldt voor de mailgroep @Partnersvan, verklaar je je automatisch akkoord met onze disclaimer en ons reglement.

Meld je aan voor ‘@Partnersvan’ mailgroep

Wil je meedoen aan @Partnersvan vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Je krijgt een automatisch antwoord en binnen enkele dagen heet de host van de mailgroep je welkom. Ben je lid van @Partnersvan, en wil je van de lijst verwijderd worden, dan kun je dit formulier ook gebruiken.

Partnerverhalen

MSweb heeft een speciale plek om de naasten van mensen met MS aan het woord te laten, een podium te geven. Wat betekent het om je leven te delen met iemand die MS heeft? Lees hier de partnerverhalen. Wil jij ook jouw verhaal delen? Neem dan contact op met onze redactie: info@msweb.nl 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitgelicht

Dit vind je misschien ook interessant...

Laatste nieuws

Back To Top