skip to Main Content

Heb je een vraag, wil je ‘je verhaal kwijt’ of heb je behoefte aan een luisterend oor? Dan kun je terecht bij de MS-telefoon van de MS Vereniging Nederland. Bel de MS-telefoon: 088 – 374 8585 – op werkdagen van 10.30 – 14.00 uur.

Ervaringsdeskundig

De medewerkers van de MS-telefoon zijn ervaringsdeskundig. Zij hebben zelf MS of iemand in hun directe omgeving heeft MS. Hoewel zij (meestal) geen medische achtergrond hebben, kunnen zij over medicijnen en hulpmiddelen vanuit hun ervaringsdeskundigheid algemene informatie geven. Ook kan het telefoonteam je bij klachten, vragen of problemen doorverwijzen naar de juiste deskundigen.

Belangenbehartiging

Door te luisteren en door te verwijzen, helpt de MS-telefoon mensen. Door te bellen kun je ook de vereniging helpen, door te laten weten wat er speelt. Zo kan de vereniging beter en gerichter opkomen voor de belangen van álle mensen met MS Je anonimiteit blijft hierbij uiteraard gewaarborgd.

 

Dit vind je misschien ook interessant...

Laatste nieuws

Extra voorstelling Zenuwslopend

Speciaal voor Wereld MS Dag spelen de acteurs van de theatervoorstelling Zenuwslopend een extra voorstelling. Op zondagavond 29 mei kun je de voorstelling zien in theater Onze Lieve Vrouw in Amersfoort.
Lees verder ›
Back To Top