skip to Main Content
Lettergrootte: A- A+ Sitemap

Mijn website

Iedereen met MS mag hier haar of zijn website laten zien. Zet jij MSweb dan op jouw website? Je website hoeft niet over MS te gaan maar voorwaarde is wel dat jijzelf of iemand dichtbij jou MS heeft. Mail naar redactie@msweb.nl.

Disclaimer
De redactie van MSweb kan op geen enkele wijze instaan voor de inhoud van deze websites.

Ik heb MS

Yvonne heeft in 2005 de diagnose MS gekregen. Zij houdt van wandelen, koken én internetten waaronder Social Media. Ook is zij al 12 jaar vrijwilligster van MSweb

Begeleider met NAH

Christine de Jong (Alkmaar, 1974) kreeg in oktober 2019 na diverse onderzoeken en MRI’s de diagnose Primair Progressieve MS. Vanaf 1997 was Christine werkzaam in jeugdzorg, verstandelijk gehandicaptenzorg en als ambulant begeleider van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Piets Pieck Plein

Piets Pieck Plein is een spoorweg modelbaan op basis van prenten getekend door Anton Pieck in schaal. Piet kreeg in 2020 de diagnose PPMS. Helaas heeft de MS gevolgen voor zijn armen en handen, waardoor modelbouwen veel lastiger is geworden.

Multipleentje

Leentje is van 1981 en moeder van zoon Jami. Januari 2021, 3 dagen voor mijn 40e verjaardag, kreeg Leentje de diagnose multiple sclerose. " Op deze pagina vertel ik over mijn ups en downs, over grappige en verdrietige dingen die ik meemaak."

Booktastic

Booktastic is het platform waar Nienke mensen met MS probeert te helpen met lezen op maat. Ook deelt Nienke hier haar gedachten spinsels en MS avonturen. "Lezen is voor iedereen, een geluksmomentje in mijn leven dat ik met je wil delen! Altijd en overal!"

Op weg naar Oz

Martine (1975) komt in september 2021 plotseling in de medische molen terecht. Over wat haar daarna overkomt schrijft Martine in haar blogs. Ondanks deze grote schok omschrijft Martine zich als een positief mens, altijd op zoek naar de mogelijkheden, ook als het even onmogelijk lijkt.

coachingbyeveline.com

De online coachingspraktijk van Eveline Röling is gespecialiseerd in het coachen van mensen met MS of andere medische klachten. Eveline heeft zelf multiple sclerose (MS). Je leven kan erg veranderen nadat je een diagnose zoals MS hebt gekregen. Klachten als vermoeidheid, pijn en krachtsverlies hebben…

MSweb op Facebook

Wil je ons volgen op Facebook, dat kan! Voor kinderen hebben we facebook.com/MSkidsweb. We zijn ook op Twitter te vinden als @MSwebNL! En we zijn te volgen via @MSkidsweb en @MSzien.

www.nienonline.nl

Leuk vormgegeven website van Janine, die schrijft hoe MS haar leven heeft veranderd. Lang geleden begonnen, maar zonder diagnose en kennis van de ziekte zijn die signalen niet te herkennen. In 2002 kregen de signalen een naam. 

Headerfoto: Martin de Bouter

Back To Top