Webinar voor Wajongers zonder arbeidsvermogen

WieWatWajong. Dat is de titel van een webinar op 16 november 2022 van Ieder(in) over de Wet werk en arbeidsondersteuning jonggehandicapten (Wajong). Ieder(in) is de koepelorganisatie van mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of chronische ziekte. Ook MS Vereniging Nederland is hier lid van.

Online lezing - webinarDe web-bijeenkomst is speciaal voor Wajongers die geen arbeidsvermogen hebben. Dat wil zeggen dat ze na beoordeling door het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) te horen hebben gekregen nu en in de toekomst geen betaald werk te kunnen verrichten. Je komt dan in de Wajong 2015 terecht.

Als je te horen krijgt geen arbeidsvermogen (meer) te hebben, komen er allerlei vragen naar boven. Wat moet ik met dat label? Wat zijn de consequenties? Maar geen arbeidsvermogen hebben hoeft niet te betekenen dat je niets kunt en wilt. Misschien wil je je nuttig maken voor anderen of een studie oppakken. Of wil je af en toe een betaald klusje doen dat binnen jouw vermogen ligt en daarmee iets extra’s verdienen. Maar hoe pak je dat aan en mag dat wel? Daarover en over nog veel meer gaat dit webinar.

Aanmelden

Het webinar is op 16 november en begint om 19:30 via Zoom. Je kunt je aanmelden via deze link.

Bron: https://iederin.nl/meld-je-aan-voor-de-webinar-wiewatwajong-geen-arbeidsvermogen-wat-kan-er-
wel/

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.