Theatervoorstelling 3 mei 2023

Op woensdag 3 mei 2023 heeft Theater De Parade de voorstelling ‘Zenuwslopend’ geprogrammeerd staan, in PERRON-3 in Rosmalen. De voorstelling is gebaseerd op onderzoeken, interviews en meer dan 400 vragenlijsten over MS: een veelvoorkomende ziekte, omgeven door misverstanden, taboes en onbegrip.

Theatervoorstelling Zenuwslopend
Jostijn Ligtvoet Fotografie

Samen met 4 performers, mét en zonder een MS-diagnose, gaat Oostvogels misverstanden over deze ziekte met 1000 gezichten te lijf.  Zenuwslopend is een speelse, muzikale, beeldende voorstelling vol verdriet, optimisme en levenslust.

Waar verlangen mensen met MS naar? Hoe beïnvloedt de diagnose hun dagelijkse leven? Hun relaties? De manier waarop ze in het leven staan? De voorstelling maakt het publiek getuige van worstelingen, uitspattingen, verborgenheid en radicale eerlijkheid. In een eindeloos vallen en weer opveren vertalen de performers met een lach en een traan het onzekere rouwproces dat veel mensen met MS doorgaan.

De voorstelling is voor iedereen die (n)iemand kent met MS, voor wie herkenning zoekt en voor wie eigenlijk geen idee heeft wat MS is. Ook onze MSweb-blogger Ilse speelt mee!

Kijk hier voor meer informatie en kaarten bestellen

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *