Internationaal MS-congres voor iedereen met MS 

Op zaterdag 29 oktober wordt er door The European Committee for Treatment and Research in Multiple Sclerosis (ECTRIMS) een gratis bijeenkomst georganiseerd voor mensen met MS en geïnteresseerden. Deze is zowel fysiek als online bij te wonen, van 10:30-13:00 uur.

ECTRIMS is een van de belangrijkste internationale wetenschapskoepels op het gebied van behandeling van en onderzoek naar MS. Jaarlijks vindt een internationaal congres plaats waaraan ruim negenduizend onderzoekers en zorgverleners uit honderd landen aan deelnemen. Het ECTRIMS-congres is dit jaar in de RAI in Amsterdam, van 26 t/m 28 oktober 2022.

Voor het eerst organiseert ECTRIMS op zaterdag 29 oktober een programma voor niet-wetenschappers, waarbij belangrijke resultaten van ECTRIMS in toegankelijke taal verteld worden. Deze presentaties zijn zowel in de RAI als online te volgen. De voertaal is Engels, maar er wordt gezorgd voor simultane vertalingen. Voorzitter van deze bijeenkomst is Bernard Uitdehaag, directeur van het MS Centrum Amsterdam en gastheer van het ECTRIMS-congres.

Voor meer informatie en aanmelden: https://www.vumc.nl/nieuws/nieuwsdetail/ectrims-bijeenkomst-voor-mensen-met-ms-.htm

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.