Cognitielezing gemist? Kijk terug!

Precies een jaar geleden, in november 2017, startten de ‘cognitie-on-tour’-lezingen. Op hun ronde door Nederland bezochten neurowetenschappers en onderzoekers van het MS Centrum Amsterdam alle regio’s van de MS Vereniging Nederland.

In november 2018 rondde onderzoekster Hanneke Hulst de tour af in Nijkerk. Heb je de lezing in jouw regio gemist of kon je er niet bij zijn, dan kun je deze nu terugkijken op het YouTube-kanaal van de MS Vereniging.

YouTube

De live-registratie van deze cognitie-on-tour lezing is opgenomen in april van dit jaar in Roermond en is opgeknipt in drie delen:

  1. Wat is cognitie
  2. Begrijpen van cognitieve problemen bij MS
  3. Behandelen van cognitieve problemen bij MS

Bekijk de drie delen op het YouTube kanaal van de MS Vereniging Nederlandwww.youtube.com/channel/UCgNxMxyjvBALTbxuWvAkluQ

De MS Vereniging dankt neurowetenschappers Jeroen Geurts, Vincent de Groot, Hanneke Hulst, Brigit de Jong, Kim Meijer en Menno Schoonheim van het MS Centrum Amsterdam voor alle tijd en energie die zij in deze tour hebben gestoken. Ook veel dank verschuldigd aan alle vrijwilligers in de regio’s die de tour mede mogelijk hebben gemaakt.

Meer weten?

Wil je meer weten over de aanleiding en doelstellingvan de cognitietour? Lees het persbericht van november 2017.

Bron: MS Vereniging Nederland

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.