skip to Main Content

Geplande bijeenkomsten

Zin in een bijeenkomst of webinar over MS? Kijk welke bijeenkomsten in de agenda staan. Of mail jouw bijeenkomst naar redactie@msweb.nl.

Kijk voor meer bijeenkomsten ook op de activiteitenplanner van de MS Vereniging.

Voorlopig geen bijeenkomsten

In verband met de uitbraak van het COVID-19 virus zullen er voorlopig geen fysieke bijeenkomsten zijn. Sommige clubs en organisaties zullen dit vervangen met online meetings. Hou de website in de gaten!

Regio Brabant: geslaagde MS-avond

MS Zorg Nederland organiseerde samen met de afdeling Brabant Zuid-Oost van de MS Vereniging Nederland op donderdag 11 mei een informatieavond in het Catharina ziekenhuis van Eindhoven.

Zwemmen in de Hoogstraat, Utrecht

Revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht heeft plaats voor nieuwe deelnemers op de woensdag avond voor therapeutisch zwemmen onder professionele leiding.

Bijeenkomsten MS Vereniging e.a.

Overal in Nederland organiseren de 21 regionale werkgroepen van de MS Vereniging activiteiten voor mensen met MS en direct betrokkenen. Bekijk de Aktiviteitenkalender op het Forum voor data.

Zwemmen in Diemen, bad zonder obstakels

Zwemmen in het 'AGO Zwembad' op medisch advies. Zowel op maandag, dinsdag en donderdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur als op maandag en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Lekker warm water: 33 graden!

MS & Yoga in Rotterdam

Multiple sclerose & Yoga: een uitdaging voor patiënt en leerkracht. De lessen vinden 1x per 2 weken op dinsdag ochtend plaats. Plaats: MS trainingscentrum, Mathenesserlaan 376, Rotterdam-west Kosten: €5,- per les.
Back To Top