skip to Main Content
Te Huur: Vakantieappartementen

Te huur: Vakantieappartementen

Te huur: Rolstoeltoegankelijke vakantieappartementen

In Egmond aan Zee, gelegen aan de duinrand, wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan De Egmonden, ons rolstoeltoegankelijk vakantieappartementencomplex. De verwachting is dat dit eind januari 2021 wordt geopend. Iedereen die – met of zonder hulpmiddelen – op zoek is naar maximaal vakantieplezier op een luxe, ruime, compleet ingerichte en van alle gemakken voorzien vakantieadres, is welkom in De Egmonden.

  • De 25 vakantieappartementen variëren van 65m² tot maar liefst 95m²,
  • Allemaal hebben ze een groot balkon van minimaal 10m²,
  • De badkamers hebben standaard twee douches naast elkaar en een douchestoel aan dewand,
  • Beide bedden zijn net als de nachtkastjes en de keuken in hoogte verstelbaar, en
  • In de vloer zit een koel-, warm systeem, dus geen last van de warmte of koelte.

Voorzieningen

Tevens zijn er in het pand twee badkamers voor algemeen gebruik, één met een brancarddouche en één met een hoog laag bad. Ook is er een rolstoeltoegankelijke infraroodcabine. Optimaal genieten op maar 750 meter afstand van de zee.

De basis van het verblijf is zelfverzorging, echter kan er ook diner worden besteld bij Restaurant Natuurlijk. Dit restaurant heeft een biologische menukaart en bezorgt tot aan uw voordeur. Een grote groep en u wilt het hele complex afhuren? Geen probleem! U kunt dan ook gebruik maken van de keuken en het restaurant. Samen met de groep kunt u dan zelfstandig de maaltijden koken of personeel inhuren van Restaurant Natuurlijk.

Meer informatie en/of reserveren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top