skip to Main Content

Vraag en aanbod

Ter overname: APS-therapy apparaat

Ter overname: APS-therapy apparaat. Als oud (sport)masseur/therapeut ben ik in het bezit van een APS-therapy apparaat. Deze apparaten worden ook door MS-patiënten gebruikt om klachten te verlichten. Wanneer u daarin interesse heeft, wil ik – tegen vergoeding van de verzendkosten – mijn apparaat graag aan u aanbieden.

Te koop: aangepaste woning Woudenberg

Te koop: aangepaste woning Woudenberg Prachtige ruime woning in Woudenberg te koop. Slaapkamer met aanpassingen voor bad-stretcher, tillift en hoog-laagbed. Deze woning heeft het mogelijk gemaakt dat wij onze ernstig meervoudig gehandicapte dochter heel lang thuis…

Te koop: Aangepaste woonboerderij met grond

In het buitengebied, op de grens van Overijssel en Drenthe, staat een verbouwde en volledig aangepaste woonboerderij te koop. Met ruim 2 hectare grond. Voor dier- en natuurliefhebbers (vogels!) een superplek. Veel ruimte, zowel binnen…

Te huur: Aangepaste vakantiewoning

De Gevonden Glimlach is een prima aangepaste vakantiewoning nabij Lourdes en is geschikt voor 1 tot 13 personen. Het huis is sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. U heeft de beschikking over een ruime huiskamer met hout-haard, een woonkeuken, 4 slaapkamers en een badkamer. Beneden is ook de ZORGKAMER; een aangepaste slaap/woonkamer met eigen badkamer en andere voorzieningen.

Te huur: Woning in Gelderland

Aangeboden: aangepaste vakantie-woning huren in Spankeren, Gelderland. Woning is geschikt voor mindervaliden. Woonkamer, slaapkamer en badkamer met wc bevinden zich op de begane grond. Er is een elektrische schuifdeur die toegang geeft tot bijkeuken waar plaats is voor scootmobiel, rolstoel.
Aangepaste Woning In Emmeloord

Te koop: Aangepaste woning in Emmeloord

De woning heeft slaap-en badkamer op de begane grond, een grote bijkeuken, een groot kantoor, een ruime, rechte hal ivm de rolstoel, een zeer grote woonkamer en een uitgebouwde woonkeuken, met nieuwe houtkachel, volledig rolstoel toegankelijk. Tuin op het zuid-westen en achter zit je heerlijk vrij.
Back To Top