skip to Main Content
Project ‘De Polikliniek’ Zoekt Deelnemers

Project ‘De Polikliniek’ zoekt deelnemers

Project ‘De Polikliniek’: deelnemers gezocht!

Heb je MS of een andere een aandoening waarvoor je een polikliniek hebt bezocht en wil je graag aan een student vertellen over jouw ervaringen? Dan is dit project misschien wel geschikt voor jou?

project ‘De Polikliniek’
Klik op de afbeelding voor grotere weergave

Binnen de opleiding Klinische Technologie, aangeboden door de TU Delft, het LUMC en het Erasmus MC, wordt het project ‘De Polikliniek’ georganiseerd.

Interview

Tijdens dit project interviewt een derdejaarsstudent een patiënt met een aandoening via een (beeld)belafspraak. Het interview gaat over de beleving van een polikliniekbezoek, dus hoe het bezoek eruitziet en wat de ervaringen van de patiënt zijn.

Het interview duurt ongeveer 30 tot 45 minuten en vindt plaats via een (beeld)belafspraak in verband met COVID-19. In overleg met de patiënt wordt een afspraak gemaakt voor het interview, waarbij het interview plaatsvindt tussen 22 maart en 2 april.

Aanmelden tot 15 maart

Als je na het lezen enthousiast bent geworden en mee wil doen aan het project, kun je je tot 15 maart aanmelden door een mail te sturen naar het onderstaande mailadres. We zullen dan contact opnemen om verdere afspraken te maken.

Mailen kan naar inleving-KT@tudelft.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top