Word lid van MS Vereniging Nederland

MSweb is gefuseerd met MS Vereniging Nederland, maar de vrijwilligers van MSweb zijn nog niet allemaal lid. Op de jaarlijkse lunch van de MSweb-vrijwilligers noemt Jan van Amstel, voorzitter MSVN,  7 redenen om toch lid te worden van de vereniging.

Die redenen zijn niet alleen voor de vrijwilligers van MSweb van belang, maar voor alle mensen met multiple sclerose (MS) en iedereen die erbij betrokken is.

7 redenen om lid te worden:

  1. MS Vereniging Nederland heeft zichzelf doelen gesteld in een meerjarenvisie. Met als belangrijkste doel de vereniging overbodig te maken. Alle hulp is welkom bij het realiseren van deze doelstelling.
  2. MS Vereniging Nederland wil de belangen van mensen met MS vertegenwoordigen. Vooral op lastige kwesties zoals de discussie over stamceltherapie, medicinale cannabis of bijvoorbeeld het stoppen met het vergoeden van het medicijn Fampyra, kan de vereniging verschil maken.
  3. In Nederland zijn meerdere partijen die de belangen behartigen van mensen met MS. MS Vereniging Nederland wil met alle partijen om de tafel gaan zitten om samen te werken en de neuzen dezelfde kant op te krijgen. MS Vereniging Nederland wil een platform bieden voor alle organisaties.
  4. MS Vereniging Nederland heeft een klein maar krachtig bestuur dat is versterkt met een aantal nieuwe, jonge leden, óók leden met MS.
  5. Financiëel gaat het iets beter met de Vereniging dan vorig jaar.
  6. MS Vereniging Nederland heeft een hecht en efficient bureau.
  7. Met meer leden heeft MS Vereniging Nederland meer inkomsten en een sterkere financiële basis.

Kijk hier voor het hele Meerjarenplan.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.