skip to Main Content
Voorzitter MS Vereniging In Quarantaine

Voorzitter MS Vereniging in quarantaine

Voorzitter MS Vereniging Nederland in quarantaine

Voorzitter Jan van Amstel van MS Vereniging Nederland zit voor enige tijd in quarantaine in zijn huis in Doesburg (Gelderland), zo blijkt uit zijn nieuwste column op MSweb. En wel omdat hij net terug is van vrijwilligerswerk in Bangladesh, een wat het coronavirus betreft ongecontroleerd land.

Voorzitter Jan van Amstel met zijn dochter Reni de Boer
Voorzitter Jan van Amstel met zijn dochter Reni de Boer – toen we nog nooit van corona gehoord hadden…

Bovendien woont in hetzelfde huis tijdelijk zijn dochter – de bekende MS-patiënte – Reni, ook apart in quarantaine. Dit omdat ze geïsoleerd moest worden van haar zoontje, bij wie het coronavirus is geconstateerd. “Het is een wreed virus: Het valt onze dierbaren aan en rukt hen tegelijkertijd van hen los”, aldus Jan van Amstel.

Hij legt uit dat je dan met quarantaine en sociale onthouding gecombineerd met elkaar op redelijke afstand goed in de gaten houden kunt doen wat maximaal mogelijk is. ‘Closing the ranks’ noemt hij dat, sluit de gelederen.

“Dat motto zou ik ook iedereen willen meegeven. Laten wij in de omgeving van mensen met MS ons vooral bezig houden met closing the ranks, dan moet het goedkomen”.

Column Jan van Amstel

Zijn dochter Reni getuigt van haar ervaringen van de afgelopen week in een gastcolumn elders op MSweb.

Meer lezen?
Ook onze vaste bloggers, vloggers en columnisten laten van zich horen in deze bizarre tijd.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top