Stem jij ook voor BoekGoud voor onze blogger Ania?

Onze ‘eigen’ blogger Ania Timmer schrijft sinds 2018 blogs voor MSweb en bracht in 2020 haar eerst boek uit, met de titel Schrijftherapie – Mijn leven, voeding en beweging met MS. Nu is haar boek genomineerd voor de publieksprijs BoekGoud!

Stemmen op Ania's boek voor BoekGoud
Stem jij mee op Ania’s boek voor BoekGoud?

BoekGoud geldt als een erkenning voor de prestaties van de deelnemende auteurs en heeft tot doel schrijvers te stimuleren hun creativiteit ten volle te gebruiken, te ontwikkelen en te etaleren en daarbij het plezier te ervaren dat met het schrijven samengaat. Boekscout is de drijvende kracht achter BoekGoud.

De publieksprijs

De publieksprijs is de prijs van het lezende publiek. Zij bepalen via een online verkiezing wat de beste boeken van 2020 zijn. De publieksverkiezing is opgesplitst in twee ronden. De eerste ronde (genreronde) loopt van 10 februari t/m 1 maart 2021.

Stem je mee?

Via deze link kun je stemmen op het boek van onze blogger Ania Timmer.

Genres

Per genre strijden de boeken onderling om de winnaar te worden in hun genre. In elk genre wint het boek met de meeste stemmen in zijn genre de eerste ronde. In de tweede ronde strijden alle genrewinnaars tegen elkaar voor de overalltitel. De overallwinnaar is het boek dat in de eerste en tweede ronde gezamenlijk de meeste stemmen heeft verzameld. Zie hier voor het overzicht per categorie.

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant…

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.