Raymond Timmermans benoemd tot erelid MS Vereniging Nederland

Voor het eerst in haar bestaan heeft de MS Vereniging Nederland een lid tot erelid benoemd, namelijk Raymond Timmermans. Dit gebeurde op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 25 juni 2022, gehouden in Den Bosch.

Timmermans Foto: Casper de Weerd)
Raymond Timmermans (Foto: Casper de Weerd)

De voorzitter van de MS Vereniging, Jan van Amstel, hield een lovende toespraak. Timmermans, van oorsprong journalist, stond aan de wieg van het ledenmagazine MenSen, schreef veel artikelen voor de stichting MS Research, was jarenlang bestuurslid van MS Vereniging Nederland en legde samen met Nora Holtrust de basis voor MSweb.

Journalistieke inzet

‘Deze website groeide mede door Raymonds journalistieke inzet uit tot een van de grootste patiëntenwebsites van Nederland, een enorme prestatie’, aldus Van Amstel.

Van Amstel noemde daarnaast ook het feit dat MS Vereniging Nederland/MSweb een organisatie is van en voor mensen met MS. Informeren staat bovenaan. ‘Dat idee heeft Raymond mede vormgegeven.’

Kunstwerk

Timmermans ontving naast een certificaat een glazen kunstwerk van Patrick de Keijzer, in de vorm van een druppel. Van Amstel: ‘Dit staat symbool voor één van de vele druppels die de vereniging kent. Zij zorgen er gezamenlijk voor dat de belangen van de mensen met MS worden gediend, en dat onze inzet tot resultaten leidt. Raymond, bedankt voor alles.’

Dit bericht heeft 4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.