Stel je vraag aan honderden ervaringsdeskundigen

Zin in een praatje over alledaagse zaken? Of over een bepaald medicijn of nare bijwerkingen? Bespreek jouw vragen en zorgen met honderden ervaringsdeskundigen.

Je brengt een onderwerp ter sprake, stelt een vraag of reageert op iemand anders, en binnen enkele seconden staat je bijdrage op het forum. Anderen kunnen meteen reageren. Op deze manier kunnen we elkaar informeren, steunen, met elkaar discussiëren en gewoon contact houden.

Voor wie is ons forum bedoeld?

Ken je ons Forum al?Ons forum is bestemd voor iedereen die met MS te maken heeft. Natuurlijk voor MS-patiënten, maar ook voor hun ouders, partners, vrienden, iedereen die op één of andere manier in aanraking komt met MS of vergelijkbare (neurologische) ziektes, of vermoedens daarvan.

Op het forum kan iedereen zijn of haar eigen inzichten delen met anderen. Je kunt naar ervaringen van anderen vragen; ervaringen met MS, de verschijnselen van MS, de gevolgen van MS voor relaties, werk of financiën.

Ik ben zo blij met het forum. Die herkenning en het begrip voor elkaar voelde echt als een warm bad.”
— een forumlid

Daarnaast is er plaats op het forum voor verhalen over hobbies, huisdieren, recepten, feestjes en andere huiselijke onderwerpen.

Moderators

We hebben twee fantastische moderators die als taak hebben het Forum in goede banen te leiden. Zij zorgen er voor dat topics overzichtelijk blijven, er geen spam op het forum verschijnt en ze staan altijd voor je klaar bij een vraag.

Wat fijn dat ik hier met mensen kan praten die ‘mijn ding’ wel herkennen.”
— een forumlid

Hoe zit het met mijn privacy?

Iedereen die op Internet komt heeft ook toegang tot het MSweb forum. Iedereen kan dus meelezen. Als je liever niet herkend wordt kun je een paar dingen doen: je kunt op het forum een schuilnaam gebruiken, en misschien wil je je woonplaats wel helemaal niet invullen bij registratie. Geen probleem!

Jouw e-mailadres blijft uiteraard onzichtbaar, tenzij je dat zelf in een van de vakken hebt ingevuld die zichtbaar worden in je profiel. De e-mail adressen worden alleen gebruikt om je een mailtje te sturen als er een reactie op je vraag binnenkomt, als je dat wilt tenminste. Als je zelf je e-mail-adres bekend maakt in een bijdrage loop je wel de kans dat iemand je ongewenste mail stuurt.

Misschien vind je deze berichten ook interessant…

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.