MSweb vrijwilliger van de zomer: Jaco

De hoofdredactie van MSweb en MSkidsweb heeft Jaco van Duivenboden uit ’s-Hertogenbosch uitgeroepen tot vrijwilliger van het seizoen, de zomer!

Javo van Duivenboden, vrijwilliger van de zomer
Jaco van Duivenboden

Sinds 2014 Is Jaco vrijwilliger bij MSweb en houdt zich voornamelijk met ICT bezig. Jaco volgde destijds Frieda op die toen bijna vijftien jaar de techniek bij het forum op MSweb verzorgde.

Naast de techniek heeft Jaco ook gezorgd voor een passende vormgeving van het forum zodat deze aansluit bij de nieuwe look van de website.

Jaco heeft veel ervaring in de ICT en vindt dat professionele zorg niet zonder professionele ICT kan. Dat maakt Jaco waar voor MSweb, vindt de redactie. Jaco: ”Door een paar eenvoudige handelingen kun je het nét iets makkelijker maken voor de gebruikers van het forum, bijvoorbeeld door de vormgeving aanpassen zoals een knop groter maken. Deze kleine dingen zijn gelijk zichtbaar en dat regelen vind ik fijn om te doen.”

Regelmatig pakt hij ingewikkelder projecten op, puzzels die achter de schermen worden voorbereid zodat deze probleemloos ingevoerd kunnen worden en voor de gebruiker direct goed werken.

Verder heeft Jaco ondersteund bij het kiezen van een nieuw softwarepakket, het testen van de nieuwe website en gebruikers geïnformeerd over veranderingen bij het forum. Jaco’s jarenlange ervaring in de ICT komt daarbij goed van pas!

Jaco: “Het mooie van MSweb is om te zien hoeveel inhoud, content er is dat er door de jaren heen zoveel kennis is verzameld, dat is goud waard. Ik help graag mee om die enorm goede informatievoorziening te ondersteunen, het is echt iets om trots op te zijn.”

Fijn om een expert als Jaco in huis te hebben, én zo’n leuke collega! Van harte gefeliciteerd Jaco!

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Dank je wel voor alle goede zorgen op ICT-gebied, Jaco! Heel fijn dat er iemand is die er zo toegewijd mee bezig is 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.