MSweb-vrijwilliger van de winter: Marcia

Van alle markten thuis: Marcia Taroenoredjo uit Almere heeft aan een half woord genoeg om in actie te komen. Ze heeft een eigen podcast ‘Leven met MS en meer’, zet zich in voor de regio Flevoland van de MS Vereniging Nederland en is sinds een aantal jaar verantwoordelijk voor het Instagram-account van MSweb. En zo nu en dan ondersteunt ze MSkidsweb op hetzelfde platform.

Marcia TaroenoredjoDegenen die meeborrelden tijdens de kerstborrel voor de vrijwilligers van MS Vereniging Nederland hebben gezien hoe makkelijk en creatief ze een instructie voor het maken van een heerlijke cocktail oppakt. Onze vrijwilliger van deze winter is Marcia!

Toen Marcia 5 jaar geleden last kreeg van extreme vermoeidheid, hoofdpijnen, zenuwpijnen en een oogzenuwontsteking, werd in 2018 bij haar de diagnose MS al snel gesteld. Marcia was op dat moment als medewerkster verkoop binnendienst werkzaam bij een bedrijf die verpakkingsmachines en materialen verkoopt en onderhoudt.

Ze had toen 2 kleine kinderen, een dochter van destijds 8 en een bonuszoontje van 6. Voordat zij in 2019 in de IVA (uitkering) terechtkwam, heeft ze nog met veel plezier als medewerker bij het Patiënt Contact Centrum van het Flevoziekenhuis in Almere gewerkt.

Sinds iets meer dan 2 jaar is Marcia vrijwilliger voor MSweb. Eind november 2020 deed MSweb een oproep aan mensen die graag model zouden willen staan/zijn, om nieuw beeldmateriaal voor onze website te maken met onze vaste fotograaf.

Hier reageerde Marcia zo enthousiast op, dat Wendelmoet Holtrust (mede-oprichter MSweb) haar de brutale vraag durfde te stellen of ze het leuk zou vinden om zich te ontfermen over ons Instagram-account. Na een volmondige ‘ja’ is ze direct aan de slag gegaan. Als er afbeeldingen of video’s nodig zijn om te delen, weet ze die te vinden. Zo niet, dan schakelt ze de hulp van haar creatieve collega Laura in.

Marcia vindt het het leukst (bij MSweb) om het laatste nieuws, ontwikkelingen en blogs te delen in berichten of verhalen op Instagram. Om erkenning en positiviteit te geven aan onze volgers. En ze schroomt niet om haar collega’s te helpen bij webinars en social media-werkzaamheden.

Kortom: dit keer is Marcia onze vrijwilliger van het seizoen. Gefeliciteerd!

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *