MSweb vrijwilliger van de Lente: Yvonne!

“Als er veel reacties komen op een artikel denk ik: wow, dat gaat goed!”

De redactie van MSweb en MSkidsweb heeft unaniem Yvonne Wolken-Klok uit Velsen-Noord uitgeroepen tot vrijwilliger van het seizoen de lente 2022! Vier keer per jaar staat een van onze toppers de schijnwerpers. Dit keer Yvonne.

Yvonne is onze vrijwlliger van de Lente 2022!Yvonne zet zich al zo’n 12 jaar in voor MSweb. Ze begon  met het zoeken en plaatsen van toepasselijke en mooie illustraties bij diverse artikelen. Al snel pakte Yvonne ook het plaatsen van berichten op Facebook en Twitter op. En inmiddels is ze ook nog toegevoegd aan het team van CMS-redacteuren.

Yvonne: “Ik kijk dagelijks op de site of in het CMS (“CMS” staat voor Content Management System. Een CMS is een systeem achter een website, dat je in staat stelt een website te beheren) om te zien of er nieuws is. Dan plaats ik de link naar dit bericht op Twitter en Facebook. Ik vind het leuk om te zien hoeveel reacties er binnen komen.” De artikelen met de meeste reacties en die het meest gedeeld worden gaan vooral over medicatie en bijvoorbeeld stamceltherapie.

Voor Yvonne is het werken voor MSweb een fijne dagbesteding. Het vinden van geschikte illustraties is soms een nauwkeurige zoektocht. Yvonne zoekt naar foto’s waar liever niet duidelijk mensen op staan, de illustratie moet inhoudelijk passend zijn en vrij van rechten. Yvonne zoekt ook de beelden bij de verhalen van Geert-Jan, één van de bloggers op MSweb.

Vrijwilliger van de lente: Yvonne!
Yvonne in het zonnige Spanje

In haar vrije tijd wandelt Yvonne veel, ze houdt van lezen, koken en dieren. Ook schiet ze haar buurvrouw, die slecht ter been is,  regelmatig te hulp met het doen van boodschappen. Als ze in Spanje is wandelt ze nog meer, want de warmte doet haar, in tegenstelling tot anderen met MS, goed. Af en toe geniet Yvonne dus van de Spaanse zon maar de laptop gaat dan gewoon mee en werkt ze zelfs dan nog mee aan MSweb!

Fijn om een duizendpoot als Yvonne in huis te hebben, én zo’n enthousiaste collega! Van harte gefeliciteerd Yvonne en dank voor je tomeloze inzet!

Wie zijn onze andere vrijwilligers?

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Denk dat maar weinig mensen beseffen hoeveel je doet achter de schermen. Wat een mooi werk Yvonne. Echt verdiend om jou eens in het zonnetje te zetten. Van harte gefeliciteerd en wat ben ik trots op jou👍😘💖

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *