MSweb vrijwilliger van de herfst: Sharon!

“Bij MSkidsweb is het een en al positiviteit, superleuk!”

De redactie van MSweb en MSkidsweb heeft Sharon de Groot uit Waarland uitgeroepen tot vrijwilliger van aankomend seizoen, de herfst!

Sharon is 'vrijwilliger van de herfst'Sinds maart 2015 is Sharon vrijwilliger bij MSweb. Eerst was ze een zeer gewaardeerde moderator van het forum. In maart 2018 gaat  Sharon daarnaast ook bij MSkidsweb aan de slag. Eind 2019 neemt ze afscheid van het moderatorschap en richt ze zich volledig op MSkidsweb.

Sharon verzamelt en redigeert interviews met kinderen, zet artikelen klaar voor de website, plaatst berichtjes op social media en zorgt er voor dat de verjaardagspost voor jarige kinderen tijdig wordt verzonden. Ook de spreekbeurtboekjes worden door Sharon enthousiast verstuurd aan de kids die hier interesse in hebben.

De kinderen die een boekje aanvragen, benadert Sharon vervolgens voor een kort interview. Sharon: “Echt mooi om telkens weer een nieuw verhaal uit te werken. De kinderen en situaties thuis zijn zo verschillend dat het elke keer weer een verrassing is een nieuw verhaal te lezen.”

Sharon vindt MSkidsweb en het MSkidsweb team (Angelique, Anouk, Audrey, Hawa, Ilse en Jody) een leuke en positieve omgeving om in te werken.

Bij MSkidsweb is het een en al positiviteit, superleuk!

In 2022 krijgt ook MSkidsweb een totale make-over en daar bereidt het MSkidsweb team zich al op voor. Sharon vindt het een spannend traject, waar ze naar uit kijkt. Omdat ze nog niet zo lang MSkidsweb redacteur is, lijkt het haar fijn de site helemaal te doorgronden en te verbeteren, zodat alles weer goed te vinden is, alles weer klopt.

Sharon is ook in haar vrije tijd zorgvuldig. Sinds kort legt ze zich toe op het fotograferen van vogels. En daarbij wacht ze net zo lang tot de vogel stil zit en in de juiste hoek op kiek kan worden genomen. En als ze een break wil? Dan leest Sharon een boek, hangt lui voor de tv, gaat naar de zee of knuffelt ze de kat. En die kat is op dat moment net zo blij als wij om Sharon in de buurt te hebben 😉

We vinden het top om zo’n enthousiaste collega als Sharon bij MSkidsweb te hebben! Van harte gefeliciteerd Sharon!

Wil jij ook onze collega worden?

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.