MSweb vrijwilliger van de lente 2021: Saskia!

De redactie van MSweb en MSkidsweb heeft unaniem Saskia Saunier uit Deventer uitgeroepen tot eerste vrijwilliger van het seizoen. Waar eerder een vrijwilliger van het jaar werd uitgeroepen tijdens de jaarlijkse vrijwilligerslunch van MSweb, heeft de organisatie besloten nu vier keer per jaar een vrijwilliger in het zonnetje te zetten.

Saskia is Vrijwilliger van het seizoen Lente!Saskia is de eerste vrijwilliger van het seizoen; de lente! Saskia zet zich met tomeloze energie in voor MSweb en pakt met een positieve insteek projecten op. Ze is leergierig en grijpt kansen die vrijwilligers krijgen om zich te ontwikkelen met beide handen aan.

Zo volgde Saskia onlangs de cursus Interviewen via PGO-support en deelde ze haar inzichten met de andere redacteurs van MSzien, het online magazine van MSweb.

Momenteel werkt Saskia aan een analyse van het lezersgedrag bij MSzien. Verder helpt ze de redactie met het vertalen van artikelen en het schrijven van content voor de nieuwe website. Naast haar werk voor MSweb zet Saskia zich ook in voor MS Vereniging Nederland in haar regio.

Fijn om een expert als Saskia in huis te hebben, én zo’n leuke collega! Van harte gefeliciteerd Saskia!

Meer lezen?

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.