MSweb vrijwilliger van de winter: Mariëtte!

De redactie van MSweb / MSkidsweb heeft Mariette Wassenaar uitgeroepen tot vrijwilliger van het seizoen, de winter!

Mariette schrijft met Marja over corona: de CoronadialogenMariette verricht noeste arbeid voor MSweb en is al sinds 2012 lid van de redactie. In het begin was zij algemeen redactielid, maar al snel waren er veel meer taken die zij op zich nam. Mariette realiseerde bijvoorbeeld samen met Wendelmoet de nieuwe website aan het begin van dit jaar. Dat was een bereklus!

De redactieleden hebben al die jaren enorm prettig met Mariette samengewerkt, en vooral de periode waarin de nieuwe website werd gemaakt was de samenwerking heel intensief, zwaar, maar ook prettig. Mariette kan met haar humor zelfs de lastigste momenten relativeren.

Verder heeft Mariette over de jaren heen vele prachtige en vaak prikkelende columns en coronadialogen voor MSweb geschreven, altijd geflankeerd door de grappigste en prachtigste foto’s, gemaakt door haar partner Martin de Bouter. Mariette maakte ook samen met Martin en hun huisgenoot Beer de fantastische videoverhalen van Beer, gepubliceerd op MSkidsweb.nl.

Mariette komt altijd met goede argumenten om dingen ook van de andere kant te bekijken. Haar helikopterview is altijd heel welkom. MSweb heeft enorm veel baat gehad van het enthousiasme en perfectionisme van Mariette. Hoewel dit perfectionisme voor haarzelf soms wel lastig en zwaar was.

Mariette is sinds 2019 bestuurslid van MS vereniging Nederland, met in haar portefeuille Verenigingsmagazine MenSen, het online magazine van MSweb MSzien en de Landelijke werkgroepen, waar MSweb.nl en MSkidsweb.nl ook onder vallen.

Haar rol als bestuurslid blijft gelukkig bestaan dus we zullen Mariette nog regelmatig tegenkomen. Mariette neemt deze maand namelijk afscheid als lid van de redactie, en daarom wilden wij nu niet de kans voorbij laten gaan haar in het winterse zonnetje te zetten.

Fijn om een multi-talent als Mariette in huis te hebben, én zo’n leuke collega! Van harte gefeliciteerd Mariette, en bedankt voor je inzet, ook voor die van Martin en Beer!

Wil jij ook onze collega worden?

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.