MSweb helemaal nieuw

Welkom op de geheel vernieuwde MSweb! De site waar je ‘álles over MS kunt vinden’, heeft een totale verandering ondergaan zodat het volledig voldoet aan de hedendaagse eisen.

MSweb logoDe nieuwe website is aansprekend, responsive, toegankelijk in structuur, taal en beeld. Zo is de menustructuur aangescherpt, is de inhoud geactualiseerd en past de look and feel beter bij waar MSweb voor staat: MSweb helpt volwassenen, jongeren en kinderen mogelijkheden te blijven zien in een leven met MS door op een positieve manier toegankelijke en onafhankelijke informatie te verstrekken en lotgenotencontact te faciliteren.

Ook de vormgeving is grondig aangepakt. Deze is eenvoudig, helder en contrastrijk. Letters en beelden kunnen vergroot worden, zodat MSweb.nl ook voor bezoekers met problemen met het gezichtsvermogen toegankelijk is. Vooral het fotografieconcept is verrassend sterk: Alle foto’s zijn gemaakt met medewerking van mensen met MS, gefotografeerd in hun eigen omgeving. Zo gaat MSweb over échte mensen, met ook blogs en vlogs én waar lotgenotencontact gefaciliteerd wordt.


MSweb.nl bestaat sinds 1999 en is de grootste site over MS, gemaakt vóór mensen met MS en hun omgeving, dóór mensen met MS. MSweb is onderdeel van MS Vereniging Nederland en biedt geselecteerde actuele toegankelijke informatie over alle facetten van het leven met MS. Kenmerkend voor MSweb is dat de site zich richt op alle leeftijden. MSweb helpt bezoekers op een positieve manier hun weg daarin te vinden, mét een onvoorspelbare ziekte als MS.

MSweb.nl is vanaf vandaag in haar nieuwe jasje te bezoeken. Volgend jaar volgt MSkidsweb.nl, die ook uitkijkt naar haar nieuwe look.

Bron: Redactie MSweb

Deze nieuwe website is mede mogelijk gemaakt door:

Dit bericht heeft 6 reacties

 1. hai ik ben floris ik ben jaar oud en ben extreem bang dat ik ms heb. heb nu druk op me borst en gister ook en spiertjes die gaan trillen en steken door me lichaam. ben op dit moment heel bang ik heb ook hypochrondie

  1. Beste Floris

   Je schrijft dat je je zorgen maakt dat je MS hebt.

   De klachten die je beschrijft zijn geen specifieke MSklachten Ze lijken eerder veroorzaakt te worden door je ongerustheid. Misschien kun je proberen om het wat los te laten. Als dit niet lukt lijkt het me goed naar je huisarts te gaan en te overleggen hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

   Vriendelijke groet,
   MSweb support

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.