MSweb helemaal nieuw

Sinds enkele weken is MSweb in een nieuw jasje gehuld. MSweb is de site waar je ‘álles over MS kunt vinden’.

MSweb logoDe nieuwe website is aansprekend, responsive, toegankelijk in structuur, taal en beeld. Zo is de menustructuur aangescherpt, is de inhoud geactualiseerd en past de look and feel beter bij waar MSweb voor staat: MSweb helpt volwassenen, jongeren en kinderen mogelijkheden te blijven zien in een leven met MS door op een positieve manier toegankelijke en onafhankelijke informatie te verstrekken en lotgenotencontact te faciliteren.

Ook de vormgeving is grondig aangepakt. Deze is eenvoudig, helder en contrastrijk. Letters en beelden kunnen vergroot worden, zodat MSweb.nl ook voor bezoekers met problemen met het gezichtsvermogen toegankelijk is. Vooral het fotografieconcept is verrassend sterk: Alle foto’s zijn gemaakt met medewerking van mensen met MS, gefotografeerd in hun eigen omgeving. Zo gaat MSweb over échte mensen, met ook blogs en vlogs én waar lotgenotencontact gefaciliteerd wordt.


MSweb.nl bestaat sinds 1999 en is de grootste site over MS, gemaakt vóór mensen met MS en hun omgeving, dóór mensen met MS. MSweb is onderdeel van MS Vereniging Nederland en biedt geselecteerde actuele toegankelijke informatie over alle facetten van het leven met MS. Kenmerkend voor MSweb is dat de site zich richt op alle leeftijden. MSweb helpt bezoekers op een positieve manier hun weg daarin te vinden, mét een onvoorspelbare ziekte als MS.

Volgend jaar volgt MSkidsweb.nl, die ook uitkijkt naar haar nieuwe look.

Bron: Redactie MSweb

Deze nieuwe website is mede mogelijk gemaakt door:

Mede mogelijk gemaakt door

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *