MS Talk Extra, Aflevering 1

Medicatie, de nieuwste inzichten

Van 11 tot en met 13 september 2020 vond het ‘ECTRIMS’ congres plaats. Dit is het grootste MS congres ter wereld met als doel het beter begrijpen en behandelen van MS.

Vanwege corona was het congres dit keer geheel online te volgen en namens MSweb heeft Linda Boot diverse online sessies gevolgd. Zij twitterde afgelopen weekend live tijdens de sessies. Zie https://twitter.com/MSwebNL

Neuroloog Gerald Hengstman van MS Zorg Nederland kwam met het mooie idee om na afloop van het congres ook met elkaar in gesprek te gaan over hetgeen zij tijdens het congres horen en zagen.

Het eerste resultaat daarvan staat nu al online!
MS Talk Extra 1: Medicatie; de nieuwste inzichten

Over MS Zorg Nederland MS Zorg Nederland is een onafhankelijke organisatie waarbinnen diverse partijen die actief betrokken zijn bij de zorg voor mensen met MS met elkaar samen werken om de meest optimale zorg denkbaar vorm te geven en toegankelijk te maken.
De missie van MS Zorg Nederland is het realiseren van de meest optimale zorg denkbaar voor alle mensen met MS en hun naasten in de eigen omgeving en in iedere fase van de ziekte. De patiënt staat hierbij centraal en heeft zelf de regie over zijn zorgproces.
“Die betere zorg moet bestaan uit multidisciplinaire, hoogwaardige, laagdrempelige zorg in de directe omgeving van de MS-patiënt en in iedere fase van de ziekte. Daarbij moet de patiënt zo veel mogelijk de regie in eigen hand kunnen houden”, vindt Gerald Hengstman.
www.mszorgnederland.nl

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *