Kandidaten aandragen voor Nora Holtrust MSweb-prijs 2022 gestart

MSweb reikt elk jaar de Nora Holtrust MSweb-prijs uit. Deze prijs is voor degene die zich het afgelopen jaar bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor mensen met MS. Denk aan een MS-verpleegkundige, bijzonder mens met MS, neuroloog, onderzoeker, vrijwilliger van MS(kids)web, ontwikkelaar van een handige app voor MS-patiënten, iemand die veel geld heeft ingezameld voor onderzoek naar MS, etc.

Logo Nora Holtrust Prijs - breedVorig jaar heeft Sarah Kingma deze prijs in ontvangst genomen. Wie wint de Nora Holtrust MSweb-prijs dit jaar? Dat wordt bepaald door ‘het publiek’. Iedereen kan één tot drie namen aandragen van personen die voor de prijs in aanmerking kunnen komen.

Begin mei maakt MSweb de vijf genomineerden bekend, waarna via www.msweb.nl het stemmen begint. De uitreiking van de prijs is in de laatste week van mei, rond Wereld MS dag. MSweb zet de winnaar flink in het zonnetje.

Heb je iemand die op de ‘longlist’ van potentiële kanshebbers mag komen? Gebruik deze link om jouw genomineerden door te geven. Doe dit voor 1 mei aanstaande of mail naar: debeste@msweb.nl.

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Ik wil graag Bram Platel nomineren
    Hij maakt altijd erg interessante filmpjes en probeert hiermee op een Jip en Janneke manier
    aan ons uit te leggen hoe bepaalde dingen werken in de MS wereld

  2. Ik wil graag Tanja Berkx nomineren. Zij betekent ontzettend veel voor MS lotgenoten die de stamcelbehandeling willen gaan doen. Zij is oprichter van de website mamametms.nl en sterkerdanms.nl
    Daar hebben patiënten veel aan want het is een hele opgaven om alles te regelen en zonder haar had ik ook niet geweten waar te beginnen met onder anderen de crowdfunding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *