Wat vind jij leuk?

MSweb.nl is in Nederland de grootste website over MS. Met een zee aan informatie, leuke weetjes en een actief forum. MSweb zoekt jou! MSweb wordt gerund door vrijwilligers en we kunnen altijd hulp erbij gebruiken!

Zowel voor langere tijd als tijdelijk op projectbasis. Vind jij het leuk om met ons mee te doen? Ben je enthousiast en nog lang niet uitgeleerd? En kun je goed zelfstandig van huis uit werken?
Lees dan verder! Of mail naar: info@msweb.nl.

Wat bieden we?

Je maakt deel uit van een hecht netwerk van circa 60 enthousiaste vrijwilligers, ieder met een eigen taak. Je kunt je tijd helemaal zelf indelen, want je werkt vanuit huis. Je kunt je doorlopend blijven ontwikkelen door onder meer het volgen van cursussen en overleg met je collega’s.

MSkidsweb

MSkidsweb.nl is het kleine zusje van MSweb. Zij geeft informatie aan kinderen die te maken hebben met MS, door bijvoorbeeld een zieke ouder.
Ook MSkidsweb drijft op een team van vrijwilligers. Vind je het leuk om je in te zetten voor kinderen? Kijk dan op: mskidsweb.nl/nieuws/vacatures of mail naar info@mskidsweb.nl

Redactiewerk

De redactie van MSweb zoekt een enthousiaste all-round webredacteur die mee wil praten over het beleid en concrete taken op zich wil nemen. Als webredacteur ben je verantwoordelijk voor content – zowel tekst als beeld – op MSweb. De redactie van MSzien (ons digitale magazine) zoekt mensen met brede journalistieke interesse. Vind jij het leuk om research te doen, mensen te interviewen en met hen (korte tijd) contact te onderhouden? En verzamelde teksten en interviews uit te werken? Reageer dan snel!

Social media en tech

De redactie van MSweb zoekt een medewerker social media. We zoeken direct hulp voor onze Instagram- en Twitteraccounts. En wellicht kun je ons helpen Pinterest en Google+ te ontwikkelen.

Bloggen & projecten

De redactie van MSkidsweb zoekt b(v)loggers. Schrijf/vlog jij in een heldere, kindvriendelijke taal? Dan zoeken wij jou! Zowel ouders met MS als kinderen met MS zijn van harte welkom.
De redactie van MSweb zoekt voor het project weboptimalisatie eenmalig testers om te helpen de website te verbeteren. Het testen vindt dit najaar plaats en kun je vanuit huis doen.

Vertalers ENG-NL

Voor onze belangrijke rubriek MS Onderzoek zoeken we mensen die gemiddeld eenmaal per maand een Engels- of soms Duitstalig onderzoeksartikel willen vertalen. Hiervoor heb je nodig:
• goede kennis van de Engelse taal en medische terminologie;
• interesse in medisch onderzoek naar MS.

Kijk voor meer info op: msweb.nl/actueel/vacatures

MSweb.nl en MSkidsweb.nl maken onderdeel uit van de MS Vereniging Nederland.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.